Magyar fanfiction portál
Keresés
Menü
Hírek
Fanfiction archívum
Ismertetők
Szavazások
GYIK
Blog
Észrevételek
Hírküldés
Linkek
Taglista
Legjobbak
Ajánlott könyv

2.690Ft helyett 2.152Ft!!!
Statisztika
Jelenleg
943db hír
17db szavazás
75db link
160db megjegyzés
16db GYIK bejegyzés
1065db fanfiction
133db blog bejegyzés
6437db regisztrált felhasználó
található az oldalon.
Köszöntjük legújabb tagunkat, tündelány-t!
Jelenleg 31 látogató böngészi az oldalt. Hol?

Gyakran Ismételt Kérdések


 • Kik vagytok ti, és mit akartok elérni ezzel a honlappal?

 • Egy megszállott fanfictionolvasó anya és honlapkészítés-mániákus fia: együttműködésünk eredménye mi más is lehetne, mint egy, a fanfictionnak szentelt honlap. Célunk pedig az, hogy minél több ember érdeklődését felkeltsük a műfaj iránt, a már aktív írók és olvasók számára pedig egy virtuális találkozási helyet biztosítsunk.
 • Milyen elemekből épül fel ez a portál?

 • Az oldal saját fejlesztés, és azt szerencsére kedvünkre módosíthatjuk, bővíthetjük. Mi megadunk néhány szempontot, ötletet, ha Ti tevékenyen részt vesztek az oldal alakításában, akkor az majd idővel remélhetően teljesen meg tud majd felelni szükségleteiteknek, kívánságaitoknak.
 • Kicsit konkrétabban?

 • Ha írtál egy történetet, és közzétételéhez nem akarsz saját honlapot készíteni, feltöltheted azt Fanfic archívumunkba. Ha egy közelgő eseményre szeretnéd felhívni a potenciális érdeklődők figyelmét, írhatsz arról a hírek közé. Ha olvastál egy érdekes történetet, örömmel vesszük, ha írsz róla az Ismertetők rovatba. Ha fel akarod venni a kapcsolatot az oldal valamelyik regisztrált tagjával, magán üzenetet küldhetsz neki. Számtalan egyéb lehetőség nyílik még meg előtted az oldal használata során.
 • Minden látogató tölthet fel történetet az archívumba?

 • Csak a regisztrált tagok. Sőt, szeretnénk megkérni mindenkit, hogy saját fanfiction írásain kívül csak olyan történetet töltsön fel az archívumba, amelynek az oldalunkon történő közléséhez annak írója hozzájárult. A regisztráció pedig ne riasszon el senkit, nem kérdezünk semmilyen titkos vagy személyes adatot, annyit árulsz el magadról, amennyit akarsz.
 • Ha valami hibát fedezek fel az oldal működése közben, kinek jelezzem?

 • Az Észrevételek menüpont használatával értesíthetsz minket róla. Sajnos, egyáltalán nem kizárt, hogy böngészés közben egyszercsak a kívánt oldal helyett hibaüzenetet kaptok. Minden ilyen esetben nagyot segítetek nekünk azzal, ha a hibákat jelzitek, mi pedig igyekszünk minél hamarabb kijavítani ezeket.
 • Milyen szerveren üzemel ez a honlap?

 • A http://www.fanfiction.hu honlap 100 megabites kapcsolattal rendelkező szerverünkön található. Ez elvileg közel 100%-os megbízhatósággal működik. Ha mégis valami probléma adódna, ne essetek pánikba, amint lehet, rögtön újra teljes gőzzel működni fog az oldal.
 • Már van saját honlapom, és nem szeretném, ha műveim szerepelnének az archívumotokban. Mit tegyek?

 • Ha biztos akarsz lenni benne, hogy valamelyik elszánt rajongód nem tölti fel hozzánk műveidet, írj nekünk egy e-mailt, amelyikben kifejezed ezt a kívánságodat, mi pedig figyelni fogjuk az archívumot, és ha valaki mégis beküldené írásodat, mi letöröljük. Azonban sokkal hozzájárulnál az oldal céljának eléréséhez, ha ebben az esetben legalább azt engedélyeznéd, hogy a megfelelő kategóriában feltehessünk egy, a honlapodra mutató linket.
 • Hogyan tölthetném fel saját írásaimat a fanfiction archívumba?

 • Az oldalra történő bejelentkezés után klikkelj a Fanfiction Archívum menüpontra, majd ott válaszd ki az "új story hozzáadása" linket! A megjelenő kérdőívet töltsd ki minél pontosabban, hogy történetedet később bárki könnyen megtalálhassa, majd a "Tallózás" (Choose) gomb megnyomásával válaszd ki a feltölteni kívánt fájlt a gépedről. Ez a fájl egy .doc, .rtf, .txt, html vagy htm dokumentum lehet. A "Hozzáadás" gomb megnyomásával kerül be a történet az archívumba.
 • Ez elég komplikáltnak tűnik. Egyszerűbb módja nincs?

 • Szívesen feltöltjük helyetted műveidet az oldal archívumába. Írd meg nekünk honlapod URL-jét, melyen történeteidet tárolod, vagy küldd el nekünk őket e-mail mellékletként. Üzenetedben egyúttal adj számunkra engedélyt a történeteknek a fanfiction.hu oldal archívumában történő nyilvánosságra hozásához. A többit mi elintézzük helyetted, és értesítünk, amint írásaid honlapunkon elérhetőkké váltak.
Szavazás
Kapsz visszajelzéseket az olvasóidtól?

Nagyon lelkesen írogatnak nekem!
Néhány törzsolvasóm írja meg a véleményét
Sokat tanulok a kritikáikból
Csak a dícséreteket olvasom el
Néha indoklás nélkül leteremtenek
Legtöbben csak annyit írnak, hogy tetszett vagy se
Alig kapok bármilyen visszajelzést
Sose volt semmi reakció az írásaimra
13601 szavazat
Eredmény
19 hozzászólás

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció
Elfelejtetted jelszavad?