Magyar fanfiction portál
Keresés
Menü
Hírek
Fanfiction archívum
Ismertetők
Szavazások
GYIK
Blog
Észrevételek
Hírküldés
Linkek
Taglista
Legjobbak
Ajánlott könyv

2.690Ft helyett 2.152Ft!!!
Statisztika
Jelenleg
943db hír
17db szavazás
75db link
160db megjegyzés
16db GYIK bejegyzés
1065db fanfiction
133db blog bejegyzés
6437db regisztrált felhasználó
található az oldalon.
Köszöntjük legújabb tagunkat, tündelány-t!
Jelenleg 27 látogató böngészi az oldalt. Hol?

Hírek
Kérés a látogatókhoz
fkglad 2004.05.02 07:39:12-kor írta:
Az utóbbi napokban örvendetes módon megnőtt az oldal látogatottsága. Nem tudom...

ki hívta fel figyelmeteket ránk, mindenestre nagyon szépen köszönjük neki. Megpróbáljuk új információkkal, az oldal fejlesztésével meghálálni érdeklődéseteket.


De a fanfiction.hu célja az, hogy mindenki szabadon megoszthassa másokkal élményeit, benyomásait, véleményét, megismerje másokét és barátokat találjon. Ezért kérlek titeket, bátran írjatok kommentárokat, ismertetőket, fórumbejegyzéseket. Bővítésre, változtatásra vonatkozó ötleteiteket osszátok meg az oldal készítőivel. Író ismerőseiteket tájékoztassátok a fanfic archívum létezéséről. A mi kis csapatunk egyedül nem tudja folyamatosan érdekes hírekkel ellátni az oldalt.


Köszönettel


a fanfiction.hu team (fkglad és Webenlét)
(1383 olvasás)6 megjegyzés érkezett a hírhez:


2007.05.14 22:30:52-kor Lylthia írta:
Juddy, Charlotte, sziasztok! Bocsánat, hogy ilyen hosszú ideig nem írtam Nektek, de magam is nagy lendülettel írom ' A kis jedi úrnő' című regényemet! Juddy, jártam a honlapodon, és láttam, hogy 'Az Új nemzedék'-en kívül egy másik Sailor Moon-os fanfic-ed is van (Uránusz végzete). Szeretném megkérdezni, mikor fogod folytatni? Ezzel kapcsolatban lenne egy észrevételem: a 8. fejezetben a 6. és 7. sor között egy jó nagy rész hiányzik a történetből (Olivia és fia beszélgetése). Utánanéznél? Most olvastam el a 'Voldemort lánya' első fejezetét, véleményeztem is. Pótoltam a 'hiányosságokat", és Harry Potter kalandjaiból az első négy részt megnéztem filmen! Most már én is ismerem a szereplőket, a varázs-és muglivilágot, a Tiltott Erdőt, és a Roxfort titkait! Charlotte, Tőled még csak 'A hullámok hangja' című szomorú hangvételű, romantikus művet olvastam, és véleményeztem is, de meg fogom keresni a többi történetedet is! Szerintem fölösleges elkeserednünk azon, hogy nem kapunk visszajelzést. Ahogy elnéztem, általában nagyon kevés a reagálás a művekre, ( én sem kaptam még, sem 'A kis jedi úrnő'-re, sem az 'Alkonyatig' című novellámra, de attól, hogy nem kapunk kritikát, még szerezhetünk az írásainkkal kellemes időtöltést az Olvasóknak, és ez a legfontosabb, nem? :))
2007.04.28 21:13:44-kor Charlotte írta:
az én pár írásomat szintén sokan olvassák, de visszajelzéseket még egyet sem kaptam. olyan ROSSZ lenne? legalább valaki megírná.... és akkor lemondanék erről.... mert ha senkinek sem teszik minek csináljam???? magamnak? igen, magamnak szívesen írom őket, ez természetes, csak az azért mindig jó, ha vki biztosít affelől, hogy jó irányban haladok. szívesen beszélgettek, ismerkedek, mindenkivel. azt mondják a barátaim, hogy jó emberismerő vagyok. de ha nincs ember akit megismerjek, akkor mi legyen???
2007.04.27 18:35:23-kor Juddy írta:
Szia Lythia!hát igazsság szerint azt a fanfic vonalat követek amit megalkottam de ezek szerint te olvastad az írásomat?Igaz nem Harry Potteres de a főszereplő neve itt is úgyan az.Mindenesetre hamarosan lesznek majd Hp-s fanfickjeim is.Remélem azt is olvasák majd.
2007.04.23 13:08:39-kor Lylthia írta:
Szia, Juddy! Miért félsz attól, hogy nem fogadják el az írásaidat? Hisz Neked, nekem és olyanoknak hozták létre ezt a honlapot, akiknek nincs más lehetőségük rá, hogy gondolatvilágukat, érzéseiket írott formában megoszthassák az adoott téma iránt érdeklődőkkel. Azt írod, több műved is van, amit föl szeretnél tenni. Azok is a Harry Potter témakörben íródtak?
2007.04.18 19:06:39-kor Juddy írta:
én a Kisalföldben figyeltem fel az oldara egy cikknek köszönhetően és nem bántam meg!A legnagyobb gondom az volt hogy vaJON ELFOGADJÁK-E majd az írásaimat!hát sok vissza jelzés még nem érkezett bár sok müvem még nincs is fenn!De szivesen basszélgetek bárkivel!
2007.04.18 09:50:18-kor Lylthia írta:
Újdonság, egyben nagy élmény is számomra, hogy csatlakozhattam Hozzátok! Szegény Fkglad a megmondhatója, mennyi kérdéssel bombáztam, hogy egyáltalán el tudjak igazodni ilyen jellegű honlapon. Sok író művét látom itt, de mindenki elég zárkózottnak tűnik. Nem lenne könnyebb, ha nyitottabb formában is párbeszédet kezdenénk egymással? Én például szívesen venném, ha a Star Wars világáról tudnék beszélgetni valakivel, valakikkel. Vagy például a X aktákról. Harry Potter világa is érdekesnek tűnik, bár egyáltalán nem vagyok járatos benne. Sem a filmet nem láttam, sem a könyvet nem olvastam, de a Ti műveitek fölkeltették az érdeklődésemet, hogy én is megismerkedjek vele. Akkor több írásotokra tudnék reagálni. :D
Megjegyzést csak regisztrált felhasználók írhatnak. Regisztrálj vagy jelentkezz be!
Szavazás
Kapsz visszajelzéseket az olvasóidtól?

Nagyon lelkesen írogatnak nekem!
Néhány törzsolvasóm írja meg a véleményét
Sokat tanulok a kritikáikból
Csak a dícséreteket olvasom el
Néha indoklás nélkül leteremtenek
Legtöbben csak annyit írnak, hogy tetszett vagy se
Alig kapok bármilyen visszajelzést
Sose volt semmi reakció az írásaimra
13601 szavazat
Eredmény
19 hozzászólás

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció
Elfelejtetted jelszavad?