Magyar fanfiction portál
Keresés
Menü
Hírek
Fanfiction archívum
Ismertetők
Szavazások
GYIK
Blog
Észrevételek
Hírküldés
Linkek
Taglista
Legjobbak
Ajánlott könyv

2.690Ft helyett 2.152Ft!!!
Statisztika
Jelenleg
943db hír
17db szavazás
75db link
160db megjegyzés
16db GYIK bejegyzés
1065db fanfiction
133db blog bejegyzés
6437db regisztrált felhasználó
található az oldalon.
Köszöntjük legújabb tagunkat, tündelány-t!
Jelenleg 38 látogató böngészi az oldalt. Hol?

Hírek
Filmes jótékonysági aukció
fkglad 2004.04.24 08:58:46-kor írta:
A Motion Picture Industrie Charitable Alliance (http://www.mpica.org/) 2004. október 22-24 között Los Angelesben rendezi meg a hetedik Lights, Camera, Auction találkozót.

A MPICA alapítói, Nigel Bennett (LaCroix/Forever Knight, Prince/Lexx, Elsinger/Psi Factor), Jon Cassar (rendező: Forever Knight, Nikita, Kardok királynője, 24) és John Kapelos (többek között Schanke/Forever Knight) kezdettől fogva igyekeztek minél több kollégát és rajongót megnyerni ötletük: egyes sorozatokkal, filmekkel kapcsolatos tárgyak jótékony célból történő elárverezésének népszerűsítséhez. Ezért meghívtak az árverésekre más sorozatokban dolgozó színészeket és irányítási, technikai, szervezési munkatársakat is. Mindenki kötelességének érezte, hogy személyiségének varázsát latbavesse az általa kiválasztott vagy számára árverésre átadott többé-kevésbé egyedi vagy különleges tárgyak minél drágábban történő eladása érdekében. Ezért a hangulat a fanok beszámolói szerint mindig nagyon közvetlen és baráti, a legnagyobb gondot általában a párhuzamosan folyó programok közötti választás szokta okozni.


Az árverésre felajánlott tételek között vannak kellékek, jelmezek, muszterek (egy adott nap felvett összes jelenet megvágatlanul), forgatókönyvek, látogatások forgatásokon, kettesben elfogyasztott vacsora valamelyik hírességgel és még számtalan különlegesség. Nigel Bennett hozta divatba a Coca Colás doboz árverést. Az LCA elődjén, az 1997-ben megrendezett Bridging the Knight bulin kiivott egy Colát, ezután a dobozra ráfirkált néhány dolgot, és felajánlotta a jelenlévő fanoknak. Ez 150 US dollárért kelt el, és hagyományt teremtett. Tavaly Kiefer Sutherland 3.000 kanadai dollárért adta el az általa kiürített Coca Colás dobozt.


A tavalyi árverés 70.000 kanadai dollárt hozott, melyet a Dél-Kaliforniai Szélütés Társaság és a George Hull Gyermek- és Családközpont kapott meg.
(989 olvasás)Még nincs megjegyzés.


Megjegyzést csak regisztrált felhasználók írhatnak. Regisztrálj vagy jelentkezz be!
Szavazás
Kapsz visszajelzéseket az olvasóidtól?

Nagyon lelkesen írogatnak nekem!
Néhány törzsolvasóm írja meg a véleményét
Sokat tanulok a kritikáikból
Csak a dícséreteket olvasom el
Néha indoklás nélkül leteremtenek
Legtöbben csak annyit írnak, hogy tetszett vagy se
Alig kapok bármilyen visszajelzést
Sose volt semmi reakció az írásaimra
13601 szavazat
Eredmény
19 hozzászólás

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció
Elfelejtetted jelszavad?